Aquest lloc web fa servir cookies, tant pròpies com de tercers, per tal de recollir informació estadística sobre navegació. Si continua navegant, estarà acceptant el seu ús. Ok | [Més informació]

Qui som?

Oriol Boet Aumatell
Soci fundador
Desprès d'una formació acadèmica específica a l'àmbit dels audiovisuals, treballo durant uns anys a TV3, fins que l'any 1992 entro a treballar en una empresa capdavantera del sector audiovisual en aquell moment.
Després d'uns anys de desenvolupament i formació tècnica, m'especialitzo en la branca comercial i producció tècnica.
L'any 2007 decideixo emprendre el meu projecte empresarial propi creant Block Audiovisuals, actualment empresa referent en el sector.
Eduard Bausach Mercader
Soci fundador
Els primers anys de la meva carrera professional van estar vinculats al mon de la TV i la postproducció, les instal·lacions i el manteniment d'equipaments broadcast.
L'any 1996 faig una reorientació professional i aprofitant la formació i els coneixements en els camps de l'electrònica i les telecomunicacions m'endinso en el món de les instal·lacions audiovisuals.
Des de llavors fins a l'actualitat he passat per les diferents fases d'aquest sector, començant com a tècnic fins arribar a dirigir i produir tot tipus d'esdeveniments.
Escoltem, pensem, dissenyem, i construïm idees
Som professionals innovadors i apassionats. Ens agraden el reptes i vetllem per trobar sempre la millor solució.
La nostra història

Som una empresa jove i dinámica amb una llarga trajectòria dins del nostre sector. BLOCK va néixer com a empresa al 2007, però la nostra experiència dins del sector acumula gairebé 30 anys.

Tota aquesta experiència en ha portat a ser líders en el domini de la tècnica dins del món audiovisual, a saber reaccionar positivament davant de qualsevol imprevist i en tenir la capacitat multidisciplinar per crear diferents esdeveniments i fer real qualsevol gran i brillant idea.

Els nostres valors

Som la barreja de molts ingredients.

PROFESSIONALITAT
DEDICACIÓ
CONEIXAMENT

T'acompanyem a assolir el teu objectiu!

El nostre equip
Treballem amb una àmplia xarxa de professionals freelance que ens proporcionen el servei més adient en el moment precís. La professionalitat i l'expertesa són bàsiques en la nostra feina.
Cristian Molina
Tècnic audiovisual
Diego Laiño
Tècnic audiovisual
Adrià Guissasola
Tècnic de so
Francesc Puig
Tècnic il·luminació
Mario Romera
Administració
Pere Klamburg
Responsable magatzem
Lluís Ballart
Logística